Li'l Woodzeez Poppenhuis diertjes

Honden Familie Woofwinkel

Deze schattige hondenfiguren hebben overal zwarte vlekken, net als echte Dalmatiërs! Een gezellig gezin dat graag samen tijd doorbrengt! Papa Tobby, mama Molly Sue, en hun schattige puppy Ruby en baby Patch !

€8,95 €15,95
Beschikbaar
Schapen Familie Snipadoodles

Tijd voor een nieuw kapsel in de Snipadoodles Schapen salon! Ze zijn de beste kappers in de stad! Deze familieset bestaat uit 4 schaapjes: er is de vader Ozzie, de moeder Lucy en hun kinderen Jake en Emmie. Ze hebben een viltachtige huid en zachte witte w

€8,95 €15,95
Beschikbaar
Schildpad Familie Tidyshine

Ontmoet de snelste schildpadden in de stad! De Woodzeez Tidyshine Schildpad Familie heeft 4 leuke diertjes: er is de vader, Suds, Sally the Moeder en hun kinderen Buster and Bubbles.

€8,95 €15,95
Beschikbaar
Rode Kardinaal Familie Tailfeather

Papa, mama en twee lieve rode kardinaal kinderen. Ze brengen kleur in het stadje Honeysuckle Hollow. Adviesleeftijd 3+

€8,95 €15,95
Beschikbaar
Woonkamer en Verzorgingsset

Speeltijd of bedtijd? Jij beslist! Sluit je ogen en stel je dit voor: jij en je dierenfamilie zijn net verhuisd naar je gloednieuwe Woodzeez huis.

€9,95 €19,95
Beschikbaar
Klaslokaal en Speelplaatsset

Deze school heeft alles wat nodig is om het leren leuker te maken dan het al is! Elke dag is een nieuw avontuur, en dat is geen uitzondering voor school.

€11,95 €22,95
Beschikbaar
Bloemenwinkel Li'l Blossoms

Zonnebloemen en madeliefjes en cactussen, oh my! Het is een mooie dag om te tuinieren; de zonnebloemen in je Li'l Woodzeez Tuinset stralen, je moestuin heeft er nog nooit lekkerder uitgezien en vogels tjilpen uit hun kleine vogelhuisje.

€12,95 €25,95
Beschikbaar
Kapsalon & Spa BaaBaa

Ga Ga Ga! Het lijkt alsof iedereen altijd iets van plan is rond Honeysuckle Hollow.

€12,95 €25,95
Beschikbaar
IJswinkel Scoops & Sprinkles

De keuze is aan u bij de beste ijssalon van Honeysuckle! Terwijl de zon schijntop jou en je vrienden terwijl je speelt bij de rivier in Honeysuckle Hollow, druipt het zweet langs je voorhoofd en herinner je je hoe mooi de rivier gisteren aanvoelde, een li

€12,95 €25,95
Beschikbaar
Kinderopvang Li'l Luvs & Hugs

Breng uw kind naar de kideropvang; wat een heerlijke plek om te spelen! Mama moet gaan werken in Honeysuckle Hollow en papa is weg met vrienden tijdens een minivakantie naar een paar aangrenzende bossen.

€12,95 €25,95
Beschikbaar
Gezondheidscentrum Walk-In

Heb je buikpijn, snel naar de dokter! Het is een ongewoon koude week in Honeysuckle Hollow en je vriendje van Li'l Woodzeez heeft koorts!

€25,95 €49,95
Beschikbaar
Dorpswinkel Hoppin

Breng een grote tas mee en vergeet de groenten niet! Rol uit bed, trek je favoriete paar laarzen aan en pak je boodschappenlijstje: vandaag ga je naar de dorpswinkel!

€22,95 €45,95
Beschikbaar
Supermarkt Honeysuckle Hollow

Woodzeez diertjes zijn volop aanwezig in je nieuwe Supermarkt Terwijl de haan kraait, kruip je uit bed om een gloednieuwe dag in Honeysuckle Hollow te beginnen in je Li'l Woodzeez Honeysuckle Hollow supermarkt.

€22,95 €45,95
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »