Trio peutervriendjes-Pyjama party

De Sylvanian Families baby's zijn allemaal gekleed in de nieuwe schattige pyjama met schattige sterpatronen, klaar om naar de sterren te zoeken!

€19,95
Beschikbaar
Trio Peutervriendjes-zwembad fun

De Sylvanian Families trio peutervriendjes is de perfecte aanvulling op elke kinderspeelset! Deze set bevat drie baby's.

€19,95
Beschikbaar
Duo Peutervriendjes-samen wandelen

Deze schattige Sylvanian Families set bevat accessoires zoals een rugzak, hoed en waterfles, alles wat de baby nodig heeft voor de wandeling naar de kinderkamer.

€15,95
Beschikbaar
Duo Peutervriendjes-regendag

Deze Sylvanian Families set wordt geleverd met schattige kleine paraplu's, regenlaarzen en zelfs een plas, perfect voor spelen op een regenachtige dag, en natuurlijk met twee baby's.

€15,95
Beschikbaar
Tuinierenset- Flora konijn broer&zus

Sylvanian Families Flora konijn- doet niets liever dan kijken in het volwassenenboek met afbeeldingen van de verschillende bloemen die in het dorp groeien.

€25,95
Beschikbaar
Baby zandbak en zwembad

De gloednieuwe Sylvanian Families Baby zandbak en zwembad-set is perfect voor de kinderkamer. De set wordt geleverd met een hangoorkonijn baby, een exclusieve baby voor deze set!

€26,95
Beschikbaar
Baby Speeltuin

De Sylvanian Families baby Speeltuin heeft een schommel en glijbaan die perfect is voor de Zonnige kinderopvang. Het wordt geleverd met een lief wit konijntje.

€16,95
Beschikbaar
Regenboog Babybus

Deze gloednieuwe, felgekleurde Sylvanian Families Schoolbus is de perfecte manier om jouw Sylvanian's naar school te brengen. Je Sylvanian-baby's zullen enorm veel plezier beleven voordat ze zelfs maar naar de crèche komen!

€30,95
Beschikbaar
Zonnig kinderopvang kasteel

Het zonnig kinderopvang kasteel van Sylvanian Families bevat een kinderkamer met wisselend weer en de Flora Rabbit Baby. Ook wordt de kinderkamer geleverd met allerlei leuke spulletjes, waaronder een piano, schommel, glijbaan en wieg.

€39,95
Beschikbaar
Verrassingszakje Baby bos outfits

Deze Verrassingszakjes bevatten een geheime Sylvanian-baby in een outfit of accessoire met een bosthema. Er zijn 8 verschillende baby's om te verzamelen! Adviesleeftijd 3+

€5,99
Beschikbaar
Wolken regenboog trein

Een Sylvanian Families trein die door het Pretpark Sylvanian Land rijdt tijdens de Parade. De set bevat een leuke blauwe trein met Baby Woestijn vos.

€29,95
Beschikbaar
Koninklijke prinsessen set

De Sylvanian Families Prinsessen set bevat 5 prachtige baby's met luxe verkleedkleding en accessoires om mee te lopen in de Pretpark Parade van Sylvanian Land.

€36,95
Beschikbaar
Baby verrassingszakje-Sprookjes

Deze Sylvanian Families Baby verrassingszakjes bevatten een geheime Sylvanian baby en een leuk sprookjesaccessoire. Er zijn 8 verschillende baby's om te verzamelen!

€5,95
Beschikbaar
Pinguïn babies speelset

Twee sylvanian Families Pinguin baby's met een stoere auto en motorbrillen.

€17,95
Beschikbaar
Picknick set woestijn zus & baby

Een Sylvanian Families picknickset met woestijn vos zus en baby. De set bevat een duwwagen, en alle picknickspullen voor een heerlijke picknick.

€28,95
Beschikbaar
Baby creche Kasteel Cadeauset

Welkom bij het Baby creche Kasteel, de leukste plek in Sylvania om je ABC te leren! Dit schattige crechegebouw is ontworpen in de vorm van een kasteel

€69,95 €89,95
Beschikbaar
Baby ballon Speelhuisje

Onzettend veel speelplezier hebben de Sylvanian Families baby's met deze luchtballon speelset. De set is inclusief baby Tuxedo kat en een speelhuisje met accessoires. Adviesleeftijd 3+

€20,99
Beschikbaar
Tandem fietsset-Husky zus & broer

Ga op pad met de tandem met deze sportieve Sylvanian Families zus en broer Husky. Adviesleeftijd 3+

€29,99
Beschikbaar
Baby Molen

Maak het Sylvanian Families baby attractiepark helemaal compleet met deze molen. Naast de leuke molen attractie zitten er ook een glijbaan, wip en baby Perzische kat in de set. Adviesleeftijd 3+

€20,99
Beschikbaar
Schattige Eendjes drieling met Kinderwagen

De set met de Eenden drieling van de eenden Familie.
De set bevat de eendendrieling in pastelkleurige babymutsjes, plus een kinderwagen waarin ze kunnen rondrijden. Alle drie de drielingen passen in de kinderwagen.

€16,95 €23,95
Beschikbaar
Baby Pretpark

Sylvanian Families

€56,95 €59,95
Beschikbaar
het Spookjeshuis

Sylvanian Families

€17,99
Beschikbaar
Baby Kabelbaanpark

Kom samen met Baby wit konijn in de boom klimmen en roetsj lekker met de kabelbaan naar de andere kant in het leuke Sylvanian Families baby kabelbaanpark.

Adviesleeftijd 3+

€14,99
Beschikbaar
Baby schuilplaats

Sylvanian Families

€13,99 €14,99
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »