Avontuurlijke Boomhut

Sylvanian Families

€47,99 €52,99
Beschikbaar
Tandem fietsset-Husky zus & broer

Ga op pad met de tandem met deze sportieve Sylvanian Families zus en broer Husky. Adviesleeftijd 3+

€29,99
Beschikbaar
Baby ballon Speelhuisje

Onzettend veel speelplezier hebben de Sylvanian Families baby's met deze luchtballon speelset. De set is inclusief baby Tuxedo kat en een speelhuisje met accessoires. Adviesleeftijd 3+

€20,99
Beschikbaar
BBQ picknickset-Olifant meisje

Een complete Sylvanian Families barbecue set met een tafel, twee stoelen, barbecue, servies, attributen en een lief olifanten meisje. Adviesleeftijd 3+

€31,99
Beschikbaar
Weekend reisset-konijn Sneeuwwit

Ga op reis met dit prachtige Sylvanian Families konijn Sneeuwwit. De set bestaat uit een koffer met inhoud, een paraplu, nekkussen, hoed, fototoestel en nog meer belangrijke accessoires tijdens de reis. Adviesleeftijd 3+

€25,99
Beschikbaar
Fiets en Schaatsset Panda meisje

Panda Rosalina Pookie houdt van sporten, vooral van alles op wielen. Fietsen en skaten zijn twee van haar absolute favoriete hobby's, en je zult haar altijd zien rondsnuffelen op haar fiets of rolschaatsen.

€24,95
Beschikbaar
IJscowagen

Hier komt de IJscowagen - misschien wel het meest populaire voertuig in heel Sylvania! Of ze nu geparkeerd staan op het Dorpsplein of in het Baby Amusement Park, de Sylvanians kunnen niet anders dan glimlachen als ze het zien.

€34,95
Beschikbaar
Popcornwagen met moeder Schaap

Moeder Barbara Dale staat in heel Sylvania bekend om haar vers gepofte popcorn met heerlijke toppings. Ze laadt haar vertrouwde driewieler vol met alles wat ze nodig heeft en fietst het dorp in om haar waren te verkopen.

€34,95
Beschikbaar
Picknick set woestijn zus & baby

Een Sylvanian Families picknickset met woestijn vos zus en baby. De set bevat een duwwagen, en alle picknickspullen voor een heerlijke picknick.

€28,95
Beschikbaar
Pinguïn babies speelset

Twee sylvanian Families Pinguin baby's met een stoere auto en motorbrillen.

€17,95
Beschikbaar
Koninklijke prinsessen set

De Sylvanian Families Prinsessen set bevat 5 prachtige baby's met luxe verkleedkleding en accessoires om mee te lopen in de Pretpark Parade van Sylvanian Land.

€36,95
Beschikbaar
Wolken regenboog trein

Een Sylvanian Families trein die door het Pretpark Sylvanian Land rijdt tijdens de Parade. De set bevat een leuke blauwe trein met Baby Woestijn vos.

€29,95
Beschikbaar
Avontuurlijke Boomhut met camping Cadeauset

Deze Sylvanian Families set bevat de avontuurlijke boomhut met campingset en baby giraffe.

€59,95 €69,95
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »