Tweeling bloemen hangoor konijn

Twee mooie Sylvanian Families hangoor konijntjes, een kruipt en een zit. Met een leuke speelauto.

€10,45
Beschikbaar
Familie Latte kat

De Sylvanian Families familie Latte kat heeft zachte kleuren en ronde patronen. Deze set bevat de vader, moeder, meisje, baby en diverse accessoires.

€29,95
Beschikbaar
Bad & Douche Set

Was je achter die Sylvanian Families konijnenoren in stijl met deze prachtige update van het klassieke bad en douche.

€13,95
Beschikbaar
Toiletset (nieuw)

Essentieel voor elk Sylvanian Families huis, deze moderne update van de toilet- en wastafelset heeft veel slimme functies.

€10,95
Beschikbaar
Stapelbed voor drie (nieuw)

Deze slimme Sylvanian Families stapelbedden met verwijderbare ladders zijn perfect om te delen met drie broers of zussen, of zelfs voor veel individuele baby's. Ze kunnen in verschillend worden gestapeld of als 3 eenpersoonsbedden worden gebruikt.

€10,95
Beschikbaar
Feestset

Jouw Sylvanian Families zullen in de rij staan om uitgenodigd te worden voor dit feest.

Inclusief couverts voor vier personen, plus thema-cappuccino's en een taartplateau vol smakelijke lekkernijen.

€15,95
Beschikbaar
Trio peutervriendjes-Pyjama party

De Sylvanian Families baby's zijn allemaal gekleed in de nieuwe schattige pyjama met schattige sterpatronen, klaar om naar de sterren te zoeken!

€19,95
Beschikbaar
Trio Peutervriendjes-zwembad fun

De Sylvanian Families trio peutervriendjes is de perfecte aanvulling op elke kinderspeelset! Deze set bevat drie baby's.

€19,95
Beschikbaar
Duo Peutervriendjes-samen wandelen

Deze schattige Sylvanian Families set bevat accessoires zoals een rugzak, hoed en waterfles, alles wat de baby nodig heeft voor de wandeling naar de kinderkamer.

€15,95
Beschikbaar
Duo Peutervriendjes-regendag

Deze Sylvanian Families set wordt geleverd met schattige kleine paraplu's, regenlaarzen en zelfs een plas, perfect voor spelen op een regenachtige dag, en natuurlijk met twee baby's.

€15,95
Beschikbaar
Tuinierenset- Flora konijn broer&zus

Sylvanian Families Flora konijn- doet niets liever dan kijken in het volwassenenboek met afbeeldingen van de verschillende bloemen die in het dorp groeien.

€25,95
Beschikbaar
Familie Chocolade Labrador

Deze prachtige Sylvanian Families Chocolade Labrador Familie is een gloednieuwe heruitgave van een vorig tijdperk. Slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.
Dit keer bestaat het gezin uit Moeder, Vader, Broer, Zus en een drieling

€35,95
Beschikbaar
Wisteria Terrace Cadeau Set

Het Sylvanian Families Wisteria Terrace is een herenhuis met drie prachtige verdiepingen, veel mooie ramen en veel ruimte voor veel meubilair. De zolderverdieping heeft een groot rond raam en een Frans balkon om naar buiten te kijken.

€72,95
Beschikbaar
Familie Flora konijn

De Sylvanian Familie Flora konijn heeft schattige hangende oren en liefdesbloemen. De bloem en het klavertje op de oren van het konijn kunnen worden verwisseld en de bloemen in het boeket en hierdoor zijn er verschillende stijlen te creëren.

€29,95
Beschikbaar
Baby zandbak en zwembad

De gloednieuwe Sylvanian Families Baby zandbak en zwembad-set is perfect voor de kinderkamer. De set wordt geleverd met een hangoorkonijn baby, een exclusieve baby voor deze set!

€26,95
Beschikbaar
Baby Speeltuin

De Sylvanian Families baby Speeltuin heeft een schommel en glijbaan die perfect is voor de Zonnige kinderopvang. Het wordt geleverd met een lief wit konijntje.

€16,95
Beschikbaar
Regenboog Babybus

Deze gloednieuwe, felgekleurde Sylvanian Families Schoolbus is de perfecte manier om jouw Sylvanian's naar school te brengen. Je Sylvanian-baby's zullen enorm veel plezier beleven voordat ze zelfs maar naar de crèche komen!

€30,95
Beschikbaar
Zonnig kinderopvang kasteel

Het zonnig kinderopvang kasteel van Sylvanian Families bevat een kinderkamer met wisselend weer en de Flora Rabbit Baby. Ook wordt de kinderkamer geleverd met allerlei leuke spulletjes, waaronder een piano, schommel, glijbaan en wieg.

€39,95
Beschikbaar
Verrassingszakje Baby bos outfits

Deze Verrassingszakjes bevatten een geheime Sylvanian-baby in een outfit of accessoire met een bosthema. Er zijn 8 verschillende baby's om te verzamelen! Adviesleeftijd 3+

€5,99
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »